Ghidul Serviciilor
Iris Residance - Complex Imobiliar, Voluntari / Ilfov
inapoi la firma 95 vizite
Poza Iris Residance - detalii ansamblu
Foto

Irisului este un proiect rezidential elegant, realizat de catre dezvoltatori olandezi, la standardele exigentei lor dar adaptate puterii de cumparare existenta astazi in Bucuresti.

Cu peste 1.300mp de spatii verzi comune (excluzand curtile individuale), Irisului este alcatuit din 24 de case unifamiliale cu regim de inaltime P+2E, cu dotari inteligente, peste 60 de locuri de parcare supraterana si numeroase alte facilitati menite sa aduca vietii dumneavoastra intimitate si confort.

Calitatea vietii poate fi semnificativ imbunatatita la pretul unui apartament, castigand in acelasi timp posibilitatea distantarii sociale, gradini si zone verzi pentru petrecerea timpului in familie, spatiul dorit pentru a continua sa lucrezi din biroul de acasa, la standarde de calitate nordice. Intr o lume in continua schimbare, plina de provocari, este esential sa ne adaptam si sa asiguram familiei o viata sanatoasa si de calitate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.