Ghidul Serviciilor
Volo Residence - Ansamblu Rezidential, Bucuresti
inapoi la firma 107 vizite
Poza Dezvoltator - Volo Residence
Foto

În demersul nostru, am pornit de la experienta acumulata într-o alta mare capitala a lumii, Londra, deoarece Volo Residence este parte a grupului “Sf Stefan Civil Engineering”, una dintre cele mai bine cotate companii românesti din Marea Britanie.

În ceea ce priveste partea de constructie, motto-ul nostru este “We build to last”. Ceea ce construim este realizat, din toate punctele de vedere, de la proiectare pâna la executie, la cele mai înalte standarde de calitate.

În ceea ce priveste “sufletul” proiectelor noastre, motto-ul este “Where dreams come home”. Pentru ca suntem constienti de faptul ca, oricât de bine realizata ar fi din punct de vedere tehnic, este nevoie de mult mai mult pentru ca o casa sa devina Acasa.

* De aceea alegem cu grija locul în care proiectele noatre prind viata* Apoi gândim fiecare proiect in parte, astfel in cat apartamentele sa ofere spatii generoase, aerisite, depozitari utile, dressing-uri si terase spatioase.* Iar în ceea ce priveste partea de design, de dotari si finisaje de lux, am ales sa colaboram cu cel mai premiat studio de design (companie de design)din România, Noblesse Group.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.