Ghidul Serviciilor
One Mircea Eliade - Ansamblu Imobiliar, Bucuresti
inapoi la firma 96 vizite
Poza One Mircea Eliade - detalii complex
Foto

One Mircea Eliade face parte dintr-un proiect imobiliar inovator dezvoltat în prezent de One United Properties: One Floreasca City.

Acesta este un proiect imobiliar multifunctional care implica trei componente - rezidentiale, de birouri si comerciale. Prin urmare, fosta fabrica Ford de la Automatica va fi restaurata si modernizata pentru a fi transformata într-un spatiu de vânzare contemporan, One Tower va fi o cladire de birouri clasa A, iar One Mircea Eliade va include trei blocuri de apartamente exclusiviste.

Parte dintr-un proiect mixt amplu, va oferi locuitorilor sai si celor care vor lucra aici privelisti uimitoare, spatii verzi, birouri high-end, restaurante, toate limitrofe Parcului Floreasca.

Similar oricarei cladiri dezvoltate de One United Properties, aceasta noua structura va integra si un plan eficient din punct de vedere energetic, cu certificat verde si impact minim asupra mediului. Investitia nu va viza doar cladirile, ci si întreaga zona, prin urmare infrastructura rutiera va fi îmbunatatita si vor fi create locuri de parcare pentru ca traficul sa devina mai fluid.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.