Ghidul Serviciilor
One Mircea Eliade - Ansamblu Imobiliar, Bucuresti
inapoi la firma 96 vizite
Poza Apartamente de vanzare
Pret: 202.500 EUR
Foto
Foto

SKS0458Acest apartament spatios cu doua camere face parte dintr-un proiect imobiliar multifunctional ce implica trei componente – rezidential, birouri si comercial. Similar oricarei cladiri dezvoltate de One United Properties, aceasta noua structura va integra si un plan eficient din punct de vedere energetic, cu certificat verde si impact minim asupra mediului. Investitia nu va viza doar cladirile, ci si întreaga zona, de aceea infrastructura rutiera va fi îmbunatatita si vor fi create 1.200 de locuri de parcare pentru ca traficul sa devina mai fluid. Complexul orbitor este situat în zona exclusiva Floreasca, una dintre cele mai frumoase si vechi zone din Bucuresti, fiind foarte aproape de toate facilitatile si serviciile excelente pe care Bucurestiul le are de oferit!

 

Detalii apartamentEtaj:Etaj 3Suprafata:52,80 m² Vezi schitaDormitoare:1 dormitorBai:1 baieTerasa:10,50 m²Parcare:OptionalPret:202.500 € + TVA

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.