Ghidul Serviciilor
Casa Presei Residence - Complex Apartamente, Bucuresti
inapoi la firma 112 vizite
Poza Detalii constructie
Foto

mobilul va avea un regim final de inaltime 2S+P+9E +10+11R si va oferi o gama larga de apartamente ce va cuprinde de la studio-uri pana la apartamente cu patru dormitoare. In plus va oferim penthouse-uri cu terase cu priveliste uimitoare. Fiecare apartament va avea fie balcon, fie terasa.  La subsol se gasesc locurile de parcare si boxe iar aceesul la etaje se va face cu 2 lifturi.

Structura de rezistenta este din beton armat, formata dintr-un un sistem mixt de cadre si diafragme din beton armat. Peretii exteriori  sunt realizati din caramida Porotherm, ce confera un confort termic superior, imbunatatit prin placarea cu sistem termoizolant de fatada si tencuiala decorativa cu proprietati hidrofuge.

Pentru izolare fonica, peretii de separare intre apartamente cat si cei de compartimentare din apartamente sunt realizati din caramida.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.