Ghidul Serviciilor
Metrocity Chitila - Ansamblu Rezidential, Bucuresti
inapoi la firma 78 vizite
Poza MetroCity Chitila - detalii ansamblu
Foto

Ansamblul va cuprinde 148 de apartamente cu 2 si 3 camere si garsoniere, dezvoltate în doua faze.

Adresa ansamblului MetroCity Chitila este strada Ariei nr. 12, fiind pozitionat într-o locatie linistita, în apropierea centrului comercial Colosseum, precum si în apropierea celor mai importante facilitati din zona.

Prima etapa a ansamblului urmeaza a fi predata în decembrie 2021, iar cea de-a doua în aprilie 2022.

Oferta cuprinde preturi începând de la 54.700 EUR + TVA pentru garsoniere, 67.320 EUR + TVA pentru apartamente cu 2 camere si 92.350 EUR + TVA pentru apartamente cu 3 camere.

MetroCity Chitila este cel de-al doilea proiect rezidential ce poarta semnatura MetroCity, dupa succes-ul înregistrat cu proiectul MetroCity Academiei situat pe soseaua Progresului, în cartierul Panduri, la 300 de metri de statia de metrou Academia Militara

În jurul tau lucrurile se întâmpla rapid, totul este interactiv si inteligent. Te afli mereu în miscare, iar timpul tau reprezinta suma momentelor pe care le daruiesti celor dragi tie, telurilor si pasiunilor tale.

MetroCity Chitila este un concept rezidential urban dedicat omului modern, care iubeste orasul si îl foloseste ca pe un teren de joaca, investeste timp în lucrurile ce conteaza si nu îl pierde încercând sa ajunga la ele.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.