Ghidul Serviciilor
Astorium My Home - Complex De Apartamente, Bucuresti
inapoi la firma 81 vizite
Poza Astorium My Home - detalii complex
Foto

Astorium My Home începe vânzarile la blocul NR 2, blocul va fi format din 2 corpuri ce însumeaza 150 de apartamente.Astorium My Home implementeaza apartamentul penthouse duplex care va fi spectaculos. Datorita locatiei si a spatiului generos, acest duplex este ideal pentru rezidenta unei familii. Finisajele si calitatea materialelor folosite fac diferenta în rândul dezvoltatorilor locali.

Complexul îmbina 3 dintre cele mai importante elemente pentru alegerea unei locuinte: FRUMUSETE (printr-un design modern si amenajari peisagistice exterioare unice); CALITATE (exprimata si în cele mai mici detalii); CONFORT (spatii ergonomice, gândite strategic pentru a-ti oferi tot ce îti doresti). Este amplasat într-o zona aflata în continua dezvoltare, pe un teren cu suprafata de 21.563 mp si deschiderea de 200 metri liniari, achitat integral din profitul propriu.

Este un cartier privat, securizat, compus din 3 imobile ce ofera un mix echilibrat de locuinte inteligent compartimentate, cu terase si balcoane generoase, înconjurate de 5350 mp de spatii verzi, locuri de joaca, pista de biciclete si spatii comerciale.

Valoarea achizitiei tale este înmultita de aceste spatii speciale destinate unui stil de viata la un nivel înalt.

Amplasat într-unul dintre cele mai curate si mai verzi sectoare din Bucuresti, aspecte importante si în proiectul nostru, în apropierea marilor centre comerciale si mijloace de transport în comun, cartierul Astorium îti va oferi tot ce îti este necesar pentru a trai o viata cu stil.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.