Ghidul Serviciilor
Residence City Marului - Ansamblu Rezidential, Bucuresti
inapoi la firma 95 vizite
Poza Localizare
Foto

Amplasare apartamente Ansamblul Marului II, III si IV – Apartamente Titan Trapezului noi

Ansamblul Marului este situat în partea de est a orasului, în sectorul 3 al Bucurestiului, în cartierul Titan – Nicolae Grigorescu pe Strada Marului . Viitorul ansamblu de trei imobile are regim de înaltime P+3E, însumând 100 de unitati, fiecare apartament beneficiind de un loc de parcare ce poate fi achizitionat distinct(locul de parcare nu este inclus în pret).  Accesul catre imobil se face dinspre bld. Nicolae Grigorescu, la o scurta distanta de la statia de metrou Nicolae Grigorescu. Ansamblul este delimitat fiind cu circuit inchis. Apartamente Titan Trapezului noi

O zona în pas cu timpul sau.

În ultimii ani cartierele din Sectorul 3 trec printr-o adevarata perioada de modernizare si eficientizare. Datorita programelor de salubrizare si organizare a autoritatilor locale, locuitorii se bucura de acces facil catre centre comerciale, de educatie si sanatate, o revitalizare a spatiilor verzi si a locurilor de joaca pentru copii, un flux auto mai bine dirijat care scurteaza timpul înspre si dinspre celalalte sectoare ale orasului.

Aproape de tine si de nevoile tale! Apartamente Titan Trapezului noi

Datorita amplasamentului cladirii, proiectul dispune de toate beneficiile zonei în care se afla: infrastructura completa si drumuri de acces rapide, bransamentul la toate utilitatile existente în Sectorul 3, distanta mica fata de mijloacele de transport în comun, acces facil la centre de educatie, parcuri si locuri de joaca pentru copii, centre si galerii comerciale aflate în vecinatate, o foarte buna conexiune cu centrul Capitalei.

”Vrem sa oferim clientilor nostri cele mai bune conditii de locuit, astfel ca proiectul este realizat conform celor mai moderne si sigure norme de proiectare si utilizam finisaje de calitate, pentru a conferi un stil rafinat apartamentelor. Suntem deschisi si flexibili, astfel ca tinem cont de sugestiile clientilor, pentru ca doar împreuna putem obtine rezultatul scontat.”ALBU Vasile – dezvoltator si fondator al Residence City.Apartamente Titan Trapezului noi

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.