Ghidul Serviciilor
Top House Residence Metalurgiei Park - Ansamblu Imobililiar, Bucuresti
inapoi la firma 88 vizite
Poza Residence Metalurgiei Park - detalii
Foto

Un concept uimitor prinde viata

Sunt doua argumente primordiale care ne-au determinat sa alegem zona Metalurgiei: infrastructura si pretul terenului necesar dezvoltarii unor proiecte imobiliare. Sectorul 4 are bulevarde care fac legatura rapida cu centrul Bucurestiului, dar si cu centura orasului. Pretul terenului este si el foarte important, pentru ca le da dezvoltatorilor posibilitatea de a construi locuinte la preturi accesibile.

Un aspect semnificativ este faptul ca, aceasta parte a orasului, a trecut printr-o adevarata transformare in ultimii ani. Credem noi ca aceasta parte a Bucurestiului, este una dintre cele mai curate si bine organizate din Capitala, iar locuitorii vor avea la dispozitie, de la parcuri si locuri de joaca pentru copii, pana la centre comerciale, clinici medicale si, in general, tot ce au nevoie pentru o viata confortabila.

Localizarea proiectului este de asemenea excelenta din punctul de vedere al circulatiei si fluxului auto. De mare importanta este faptul ca se va finaliza, in curand, Pasajul subteran auto de la Piata Sudului care va face legatura directa intre Bulevardul Metalurgiei, prin bulevardul Obregia si de aici catre Soseaua Mihai Bravu prin noul Pod de pe Calea Vacaresti, finalizat in anul 2014, ceea ce va asigura accesul rapid catre centrul Capitalei.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.