Ghidul Serviciilor
Neo Timpuri Noi - Ansamblu Rezidential, Bucuresti
inapoi la firma 97 vizite
Poza Neo Timpuri Noi - detalii ansamblu
Foto

Neo Timpuri Noi 

 este un proiect dezvoltat de catre NEO DEVELOPMENT, o divizie a ONE UNITED PROPERTIES, lider de piata în dezvoltarea imobiliara din Nordul Capitalei unde detine un portofoliu de imobile (One Charles de Gaulle, One Herastrau Park, One Herastrau Plaza, ONE Herastrau Towers, ONE Mircea Eliade) premiate de catre numeroase institutii din tara si din strainatate pentru eficienta energetica, solutiile moderne si prietenoase cu mediul, incluzând folosirea de materiale si echipamente premium.

NEO Timpuri Noi va beneficia de un design contemporan elegant, cu finisaje de o înalta calitate, la care se adauga avantajele cladirilor verzi, pentru care One United Properties a început deja demersurile de certificare Green Homes, o caracteristica a tuturor proiectelor companiei. Neo Timpuri Noi vizeaza alinierea la standardele cu care One United si-a obisnuit deja cumparatorii: materiale sustenabile, sisteme si instalatii eficiente energetic, cu grad de poluare redus, o calitate a mediului interior mai sanatoasa, eficienta energetica superioara a cladirii, sortarea deseurilor înca din faza de santier, totul realizat la cele mai înalte standarde.

Suprafata terenului este de 3,835 mp, acesta fiind localizat într-o zona în plina dezvoltare a Sectorului 3 din Capitala, având vecinatati precum hub-ul comercial & birouri Vastint si linia de restaurante Fratelli Grup.

Parcurile Tineretului si Carol, statia de metrou Timpuri Noi sau proximitatea fata de Piata Unirii, sunt doar câteva dintre beneficiile locatiei, deja existente în zona.

Cu un design contemporan, NEO TIMPURI NOI urmeaza a fi o dezvoltare cu specificatii tehnice deosebite si inovatoare, finisaje de calitate si avantajele unei certificari Green Homes, dupa cum urmeaza:

• Parcare subterana si supraterana;• Spatii comerciale la parter;• Încalzire centralizata si sistem de incalizire prin pardoseala;• Tâmplarie exterioara din aluminiu, fatada ventilata si termosistem, terase cu închidere din sticla securizata;• Parchet multistratificat, placi ceramice si obiecte sanitare premium;• Unitati de aer conditionat în fiecare apartament;• Câte doua lifturi de 8 persoane pentru fiecare scara;• Lobby de 200 mp cu un design deosebit, separat de zona comerciala.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.