Ghidul Serviciilor
Fundeni Tower - Ansamblu Rezidential, Bucuresti
inapoi la firma 84 vizite
Poza Fundeni Tower - detalii ansamblu
Foto

Imobilul rezidential Fundeni Tower este construit cu un regim de înaltime cu 3 Etaje la Subsol plus Parter si plus 13 Etaje mixte de menire comerciala si locativa. Constructia cladirii se bazeaza pe o fundatie generala cu o structura pe cadre cu stâlpi si grinzi din beton armat si cu închiderile exterioare din blocuri termoizolante cu grosimea de 250 mm, peretii sunt termoizolati atât din interior cât si din exterior cu vata bazaltica de 100 mm. Compartimentarile interioare sunt efectuate din blocuri termoizolante si dispun de grosimea de 20 mm. Tâmplaria exterioara instalata este din profil PVC si are geam termorezistent. Ansamblul este dotat cu un sistem autonom de stingere a incendiilor.

Pentru confort sporit al rezidentilor la parterul complexului se afla amplasat supermarketul Carrefour, o farmacie si o clinica medicala. Iar de la primul etaj pâna la etajul 5 (inclusiv) sunt amplasate spatii pentru birouri.

La subteran sunt amenajate 120 de locuri de parcare atât pentru rezidenti cât si pentru vizitatori. În partea frontala a complexului sunt organizate 24 de locuri de parcare pentru vizitatorii clinicii medicale si a supermarket-ului, iar în spatele blocului exista 20 de locuri de parcare pentru vizitatorii spatiilor de birouri.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.