Ghidul Serviciilor
Oxy Residence 2 - Ansamblu Rezidential, Bucuresti
inapoi la firma 88 vizite
Poza Apartamente
Pret: 55.900 EUR
Foto

Apartament cu - 3 camere, 75 m2

Despre apartamente

Oxy Residense are construite garsoniere duble si apartamente cu 2 si 3 camere, cu spatiul total de la 44 mp pâna la 95 mp, care au vederi libere si directe catre Lacul Morii. Absolut toate locuintele se predau cumparatorilor complet finisate si racordate la toate unitatile sectorului 5 al Bucurestiului: la gaze naturale, apa, canalizare si curent electric. Sistemul de încalzire este prin centrala termica individuala pentru apartament de marca Immergas si radiatoare de tip - panel. Tâmplaria este de la Salamander cu profil PVC si geam termopan e-flow. Gresia si faianta provine din Spania. Pardoselile sunt finisate cu parchet laminat de 8 mm iar peretii sunt zugraviti cu vopseluri lavabile. Baile sunt dotate cu toate obiectele sanitare si au port-prosoape în bai. La intrare sunt montate usi din metal iar în interior sunt usi celulare.

Dezvoltatorul Ansamblului Rezidential „Oxy Residense” este Compania de constructii si proiectare „T&C Development”.

Mai multe detalii despre constructie, apartamente, finisaje si despre cum puteti cumpara o locuinta noua aici direct de la Dezvoltator, cititi pe site-ul web a Ansamblului Rezidential „Oxy Residense”.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.