Ghidul Serviciilor
Optima Residence Pallady - Ansamblu Rezidential, Bucuresti
inapoi la firma 86 vizite
Poza Locatie si obiectve de interes
Foto

Complexul imobiliar „Optima Residence Pallady” este construit pe strada Fetesti, la numarul 54, în zona Ozana din sectorul 4 al orasului Bucuresti.

În imediata apropiere de casele locative functioneaza: Gradinita Nr. 160, se afla centrul distractiv pentru copii „Children’s Park”, este Gradinita YUPI, Gradinita Nr. 211, Scoala Gimnaziala Nr. 20, Scoala Gimnaziala Nr. 82, Scoala Gimnaziala Nr. 116. Scoala gimnaziala Nr. 92 si colegiul Tehnic „Costin D. Nenitescu”. Pentru cumparaturi lânga complex se afla supermarketurile: „Mega Image”, LIDL si Penny Market. O distanta de pâna la 2,1 km – 2,7 km este de parcurs pâna la hipermarketurile: Auchan, Jumbo si magazinele: Decathlon, Dedeman, KIKA; JYSK si IKEA. În zona de amplasare a complexului de locuinte se afla banci, este sectorul de Politie Nr. 13, sunt farmacii, functioneaza sali sportive si sunt saloane de înfrumusetare. Se afla statii pentru mijloace de transport în comun cu linii de autobuz si tramvai. Iar pâna la Statia de metrou 1 Decembrie 1918 sunt de parcurs circa 900 de metri, unde se ajunge în cel mult 10 – 12 minte pietonal. Distanta pâna în centrul capitalei este de 7,7 km, Gara de Nord se afla la 11,4 km, Aeroportul International „Henri Coanda” este la 29 km si sunt 16 km pâna la Aeroportul International „Aurel Vlaicu”.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.