Ghidul Serviciilor
Loka Residence Premium Apartments - Ansamblu Imobiliar, Popesti Leordeni / Ilfov
inapoi la firma 101 vizite
Poza Loka Residence Premium Apartments
Foto

Loka Residence Premium Apartments este primul proiect rezidential dezvoltat sub marca Loka Residence, proiect ce dispune de o amplasare excelenta în teren, fiind dispus chiar la granita dintre Berceni Sector 4 si Popesti.

Localizarea foarte buna, compartimentarea excelenta si mai ales dorinta investitorilor de a satisface cerintele clientilor, bazata pe o îndelungata experienta în domeniul HoReCa, reprezinta atuuri importante în succesul acestui nou brand imobiliar.

 

Primele apartamente vor fi finalizate începând cu primavara anului viitor, dar lucrarile au fost deja demarate în Sectorul 4 din Capitala si în Ilfov, urmând ca în urmatorii 2 ani sa fie derulate si finalizate investitiile din Sectorul 3.

Loka Residence Premium Apartments este primul proiect rezidential dezvoltat sub aceasta marca, proiect ce dispune de o amplasare excelenta în teren, fiind dispus chiar la granita dintre Berceni Sector 4 si Popesti, ceea ce face ca accesul sa fie unul rapid si în conditii de deplina siguranta, zona devenind în ultimii ani o zona rezidentiala veritabila, datorita cererii de unitati locative accesibile si echilibrate, dar si datorita dezvoltarii fulminante a întregii infrastructuri din aceasta zona.

Acesta va cuprinde în prima faza blocuri de locuinte mixte cu regim de înaltime, P+3 etaje, însotite de numeroase facilitati complementare proiectului rezidential, cum sunt la parter, spre exemplu spatiile comerciale, menite sa completeze gradul de confort din interiorul acestui ansamblu, parcari delimitate ce însotesc unitatile locative oferite spre vânzare, spatii verzi amenajate si o excelenta functionalitate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.