Ghidul Serviciilor
Loka Residence Premium Apartments - Ansamblu Imobiliar, Popesti Leordeni / Ilfov
inapoi la firma 101 vizite
Poza Dezvoltator - Loka Residence
Foto

Unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati investitori din domeniul HoReCa din Capitala, anunta initiere unor proiecte rezidentiale de mare amploare in Bucuresti, Sectorul 3 si Sectorul 4, dar si in Ilfov.

Florin Diaconu, impreuna cu mai multi investitori au achizitionat mai multe terenuri in diferite zone ale Capitalei, a caror suprafata depaseste 10.000 mp, pe care vor initia mai multe proiecte imobiliare, ce vor avea in componenta peste 350 de apartamente de tip premium si mass market. Valoarea initiala estimata a investitiilor depaseste suma de 15 milioane de euro.

Fondatorul mai multor restaurante de renume din Capitala, precum: Loka Lounge, Arogant by Loka, Duman Restaurant Cuisine si Mozzafiato Restaurant @ Lounge, a decis aceasta schimbare, avand in vedere faptul ca domeniul investitiilor in imobiliare a fost un domeniu mult mai stabil si predictibil in perioada pandemiei de Covid – 19, prin comparatie cu domeniul HoReCa a carui activitate a fost destul de afectata de restrictiile existente din aceasta perioada.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.