Ghidul Serviciilor
Kreisstadt Residence Metalurgiei - Ansamblu Rezidential, Bucuresti
inapoi la firma 107 vizite
Poza Localizare
Foto

Localizarea lui este de asemenea excelenta din punctul de vedere al circulatiei si fluxului auto. De mare importanta este Pasajul subteran auto de la Piata Sudului care face legatura directa intre bulevardul Metalurgiei, prin bulevardul Obregia si de aici catre Soseaua Mihai Bravu prin noul Pod de la Calea Vacaresti, finalizat in anul 2014.

Acest lucru va permite un timp mai mic de 15 minute pentru a ajunge cu autoturismul personal, in zone centrale precum Piata Unirii, Victoriei, in functie de conditiile de trafic.

Terenul se afla in zona Metalurgiei, chiar pe bulevardul cu acelasi nume la intersectie cu Drumul Binelui. Este vorba, mai exact, de fostele sere ale Bucurestiului aflate pe acest amplasament, care, pana de curand intrau in categoria terenurilor agricole. Sunt aproximativ 50 de hectare disponibile, parte dintre ele fiind deja achizitionate de dezvoltatorii imobiliari. Sa nu uitam ca au ramas destul de putine terenuri libere de dimensiuni mari in Bucuresti sau in asa-zisa zona Metropolitana

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.