Ghidul Serviciilor
Citta Residential Park - Complex Rezidential, Bucuresti
inapoi la firma 88 vizite
Poza Localizare si proximitati
Foto
Foto

Construit pe soseaua Pantelimon nr. 266, în apropiere de Piata Delfinului, Città Residential Park are doua puncte principale de acces: din Soseaua Pantelimon si din Bulevardul Chisinau. În imediata apropiere se afla numeroase scoli si gradinite, precum si alte puncte de interes.

 MIJLOACE DE TRANSPORT

EDUCATIE (SCOLI/GRADINITE)

SANATATE

PARCURI

SPORT

SHOPPING

Proiectul Città este dezvoltat de Pantelimon Residential Par

 

Ansamblul Rezidential „Citta Residential Park” se afla amplasat pe Soseaua Pantelimon. Nr. 266, în sectorul 2 al Bucurestiului, lânga Piata Delfinului.

Facilitatile amplasarii

Citta Residential Park este situat într-o zona dezvoltata la maxim cu o legatura minunata de transport în comun cu linii de autobuze, troleibuze, tramvaie si cu statia de metrou Costin Georgian, la dor 15 minte mers pe jos. În apropierea Complexului Locativ sunt câteva parcuri: Parcul National, Parcul Florilor si Parcul Morarilor. De asemenea se afla Centrul National de tenis si Cluburile sportive „World Class” si „Miramar”. Din punct de vedere comercial, nu departe se afla supermarketurile Bila, Carrefour si Kaufland. Este Centrul Comercial - „Mega Mall” cu diverse magazine, cinema si alte servicii de interes pentru toata familia. De asemenea în apropiere sunt farmacii, spitale, policlinici, oficiu postal si sector de politie. Copii locatarilor acestui Ansamblu Rezidential au la dispozitie în imediata apropiere de casa: scoala, liceu, gradinite si colegiu.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.