Ghidul Serviciilor
Green Park Herastrau - Complex Rezidential, Bucuresti
inapoi la firma 87 vizite
Poza Green Park Herastrau - detalii complex
Foto

Locul de amplasare pentru ansamblul locativ „Green Park Herastrau Residence” este ales perfect în Nord-ul capitalei, pe strada Barajul Arges, nr. 8, Cartierul Francez, zona Parcului Herastrau, sectorul 1, orasul Bucuresti. De la cladirile complexului locativ este acces facil catre punctele de interes cultural din centrul capitalei, nu departe se afla Ambasada Chinei si este Muzeul Stavilarului „Parcul Regele Mihai I”.

La dispozitia locatarilor, în aceasta zona se afla multe diverse restaurante, terase, cafenele, pizzerii, cofetarii si este clubul de noapte „Nuba Summervibes”. Pentru cumparaturi aici se afla supermarket-ul Mega Image, Carrefour Market si destul de aproape este centrul comercial „Promenada Mall”.

De asemenea în acest cartier functioneaza multe banci, farmacii, saloane de înfrumusetare, este Spitalul de copii „MedLife Pediatric Hospital” si Spitalul privat „Regina Maria Ponderas Academic Hospital”. Din punct de vedere al educatiei copiilor, nu departe de casele complexului locativ functioneaza: Gradinita „Kidolino”, Gradinita lui David, Gradinita „Happy Face”, Gradinita „Happy Angel”, Gradinita „Montessori Kindergarten at work”, Gradinita „Bergman”, Gradinita „Miniterra”, Scoala Gimnaziala Herastrau si Scoala Germana din Bucuresti.

Pentru petrecea timpului liber activ si sanatos, în apropiere de casa se afla corturi de tenis, sunt câteva terenuri de fotbal, este clubul sportiv „World Class” si sunt multe alte sali de fitness si sport pentru orice gust si buzunar. Statia de Metrou „Aurel Vlaicu” se afla la 1700 de metri, unde se ajunge în maxim 20 de minute pe jos de la blocurile complexului rezidential „Green Park Herastrau Residence”.

Gara de Nord din Bucuresti este localizata la o distanta de doar 4,8 km de la complex.

Pâna în centrul capitalei sunt de parcurs 8,3 km.

Sunt 11,7 km pâna la Aeroportul „Henri Coanda” si 9,7 km pâna la Aeroportul din Baneasa.

Structura ansamblului rezidential si prezentarea caselor

Ansamblul rezidential „Green Park Herastrau Residence” este mândru construit cu cinci cladiri rezidentiale, toate fiind prezentate cu regimuri egale de înaltime cu: doua Subsoluri plus Sase Etaje locative, unde etajele cinci si sase sunt construite retrase. La constructia cladirilor de apartamente este utilizat sistemul constructiv cu o carcasa din cadre din beton armat si cu umplutura închiderilor din blocuri din bca (beton celular autoclavizat). Toate cladirile rezidentiale sunt foarte bine izolate termic pe exterior si ofera locatarilor nu numai un nivel sporit termic, dar si sunt bine fonic izolate. Blocurile rezidentiale au o înfatisare decenta si foarte atragatoare, toate fatadele cladirilor sunt finisate cu tencuiala decorativa alba si partial cu caramida decorativa de culoare alba. Tâmplaria instalata la imobile este din profil din aluminiu si cu geam termopan calitativ de la producatori verificati prin timp. Fiecare din blocurile rezidentiale este echipat cu câte 2 ascensoare moderne si foarte sigure, care functioneaza foarte linistit fara a aduce disconfort locatarilor. Toate parcarile din complex sunt proiectate subterane si se pozitioneaza la cele doua subsoluri ale cladirii rezidentiale. De asemenea în subsoluri se afla amplasate si boxe. Fiecare bloc rezidential va fi dotat cu interfon si va avea accesul securizat în incinta.

Premium finisaje pentru apartamente de lux

Cladirile ansamblului imobiliar „Green Park Herastrau Residence” dispun de un numar total de 164 de apartamente, care stau gata sa satisfaca cele mai exigente gusturi. Dintre care sunt de mentionat disponibile:

Pe fiecare etaj locativ sunt proiectate doar câte 3-5 apartamente.

Apartamentele amplasate la parterul blocului locativ beneficiaza de gradini private cu suprafata de la 12 mp pâna la 47 mp. Locuintele de la etaje sunt proiectate cu terase placute cu suprafetele de la 3 mp pâna la 23 mp. Absolut toate unitatile rezidentiale se predau în folosire complet finisate, în versiune „la cheie”, unde toate finisajele interioare sunt alese de cea mai superioara calitate si toate sunt oferite la alegerea cumparatorilor. Parchetul laminat, ce este placat pe pardoselile camerelor este triplu - stratificat, gresia, faianta si vopsea lavabila sunt perfect combinate si foarte calitativ aplicate.

Toate unitatile locative dispun de sistem de aer conditional instalat în fiecare camera locativa cu unitate de tubulatura, care este instalat în tavanul fals. Camerele de baie se predau locatarilor complet utilate cu toate ociectee sanitare si absolut mobilate. Centralele termice de marca Viessmann sunt instalate în fiecare locuinta si sunt conectate la toate instalatiile termice, care sunt montate prin pardoseli. Locuintele sunt prevazute cu contorizare individuala la toate utilitatile, contoarele si apometrele sunt instalate si utilitatile sunt bransate. Dezvoltatorul cladirilor din ansamblul locativ „Green Park Herastrau Residence” este compania „Heritage Properties”.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.