Ghidul Serviciilor
Green Park Herastrau - Complex Rezidential, Bucuresti
inapoi la firma 88 vizite
Poza Finisaje
Foto

Cladirile ansamblului imobiliar „Green Park Herastrau Residence” dispun de un numar total de 164 de apartamente, care stau gata sa satisfaca cele mai exigente gusturi. Dintre care sunt de mentionat disponibile:

Pe fiecare etaj locativ sunt proiectate doar câte 3-5 apartamente.

Apartamentele amplasate la parterul blocului locativ beneficiaza de gradini private cu suprafata de la 12 mp pâna la 47 mp. Locuintele de la etaje sunt proiectate cu terase placute cu suprafetele de la 3 mp pâna la 23 mp. Absolut toate unitatile rezidentiale se predau în folosire complet finisate, în versiune „la cheie”, unde toate finisajele interioare sunt alese de cea mai superioara calitate si toate sunt oferite la alegerea cumparatorilor. Parchetul laminat, ce este placat pe pardoselile camerelor este triplu - stratificat, gresia, faianta si vopsea lavabila sunt perfect combinate si foarte calitativ aplicate.

Toate unitatile locative dispun de sistem de aer conditional instalat în fiecare camera locativa cu unitate de tubulatura, care este instalat în tavanul fals. Camerele de baie se predau locatarilor complet utilate cu toate ociectee sanitare si absolut mobilate. Centralele termice de marca Viessmann sunt instalate în fiecare locuinta si sunt conectate la toate instalatiile termice, care sunt montate prin pardoseli. Locuintele sunt prevazute cu contorizare individuala la toate utilitatile, contoarele si apometrele sunt instalate si utilitatile sunt bransate. Dezvoltatorul cladirilor din ansamblul locativ „Green Park Herastrau Residence” este compania „Heritage Properties”.

Programati o vizionare direct de pe pagina web a dezvoltatorului si convingeti-va de toate avantajele localizarii, constructiei, planurilor si finisajelor apartamentelor noi din complexul rezidential „Green Park Herastrau Residence”.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.