Ghidul Serviciilor
Green Park Herastrau - Complex Rezidential, Bucuresti
inapoi la firma 88 vizite
Poza Obiective de interes in proximitate
Foto

La dispozitia locatarilor, în aceasta zona se afla multe diverse restaurante, terase, cafenele, pizzerii, cofetarii si este clubul de noapte „Nuba Summervibes”. Pentru cumparaturi aici se afla supermarket-ul Mega Image, Carrefour Market si destul de aproape este centrul comercial „Promenada Mall”.

De asemenea în acest cartier functioneaza multe banci, farmacii, saloane de înfrumusetare, este Spitalul de copii „MedLife Pediatric Hospital” si Spitalul privat „Regina Maria Ponderas Academic Hospital”. Din punct de vedere al educatiei copiilor, nu departe de casele complexului locativ functioneaza: Gradinita „Kidolino”, Gradinita lui David, Gradinita „Happy Face”, Gradinita „Happy Angel”, Gradinita „Montessori Kindergarten at work”, Gradinita „Bergman”, Gradinita „Miniterra”, Scoala Gimnaziala Herastrau si Scoala Germana din Bucuresti.

Pentru petrecea timpului liber activ si sanatos, în apropiere de casa se afla corturi de tenis, sunt câteva terenuri de fotbal, este clubul sportiv „World Class” si sunt multe alte sali de fitness si sport pentru orice gust si buzunar. Statia de Metrou „Aurel Vlaicu” se afla la 1700 de metri, unde se ajunge în maxim 20 de minute pe jos de la blocurile complexului rezidential „Green Park Herastrau Residence”.

Gara de Nord din Bucuresti este localizata la o distanta de doar 4,8 km de la complex.

Pâna în centrul capitalei sunt de parcurs 8,3 km.

Sunt 11,7 km pâna la Aeroportul „Henri Coanda” si 9,7 km pâna la Aeroportul din Baneasa.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.