Ghidul Serviciilor
Antracit Residence 7 - Ansamblu De Vile, Otopeni / Ilfov
inapoi la firma 130 vizite
Poza Antracit Residence 7 - detaliu ansamblu
Foto

Ansamblul de locuinte „Antracit Residence 7” se amplaseaza la Intrarea Grigore Alexandrescu, între numerele 3–5A, în satul Odaile din zona orasului Otopeni în judetul Ilfov. În proximitatea caselor locative se afla supermarketul LIDL, este stadion si o sala de fitness, sunt banci, cafenele, nu departe se afla fast food-ul McDonald’s si sunt numai 5 km pâna la centrul comercial „Baneasa Shopping City”.

De la casele complexului locativ este acces facil catre statii de autobuz si microbuze si pâna în centrul orasului Otopeni se ajunge în 7 minute cu masina parcurgând 3,5 km, pâna în centrul capitalei este de parcurs o distanta de aproximativ 15 km. Gara de Nord din Bucuresti se afla la 12,5 km, sunt 5,2 km pâna la Aeroportul International „Henri Coanda” si 13,7 km pâna la Aeroportul International „Aurel Vlaicu”.

Descrierea complexului rezidential

Ansamblul locativ „Antracit Residence 7” este compus din vile de tip – Duplex de un regim de înaltime cu Parter plus Un Etaj si o Mansarda. Toate vilele sunt calitativ construite din materiale durabile si eficiente din punct de vedere fonic si termic si toate casele corespund nivelului de clasa energetica „A”. Structura constructiva a caselor consta din cadre din beton armat si imobilele dispun de un strat de izolare termica aplicat sub parter si format din polistiren expandat de 10 cm. Imobilele sunt construite una lânga alta pe calcan si au toti peretii si fundatiile separat realizate. Închiderile exterioare ale caselor sunt zidite din caramida, precum si toate compartimentarile interioare sunt formate din caramida. O garantie de 15 ani pentru culoarea învelitoarei si împotriva coroziunii este oferita acoperisului caselor, ce este ales de la firma Bilka si care are o durata de rezistenta pe o perioada de minim 60 de ani. Pe partea interioara a mansardei casele sunt izolate termic cu un strat de vata minerala de 20 cm grosime. Tâmplaria exterioara instalata la case dispune de profil din PVC Salamander si are 7 camere termice si geam termopan de tip „4 Seasons” de la SaintGobain. Toate casele sunt tencuite pe partea exterioara cu tencuiala decorativa de la Baumit de culoarea alba în combinatie cu culoarea gri si au placaje din caramida decorativa maro la parterul casei din partea frontala.

Locurile de parcare sunt prevazute proprii în curtea personala a caselor si sunt organizate câte 2 locuri supraterane pavate cu dale Elis Pavaje, la fel ca si trotuarele interioare. Si toate vilele sunt îngradite, iar drumul de acces este asfaltat si iluminat

Finisajele vilelor

În complexul imobiliar „Antracit Residence 7” sunt prezentate 11 proprietati locative, dintre care 10 case sunt de tip Duplex si este doar o vila individuala. Imobilele sunt perfect proiectate si au scheme logic gândite cu 4–5 camere si dispun de suprafetele de la 146 mp si pâna la 208 mp plus beneficiaza de terase primitoare. Toate casele sunt luminoase si dispun de ferestre mari si au balcoane. Pentru fiecare unitate locativa suprafata de teren este cuprinsa între 172 mp si 313 mp si curtile sunt plantate cu gazon. Imobilele se predau cumparatorilor finisate complet si dispun de placaje cu parchet QuickStep, placile de gresie si faianta aplicate sunt de producere italiana si/sau spaniola de la firmele Marazzi/Pamesa/Caesar. Toate camerele de baie sunt echipate cu obiecte sanitare moderne Roca/Ideal Standard si au baterii si seturi de dus de la Grohe. Locuintele se încalzesc prin calorifere din otel si au instalate centrale termice proprii. În case este dotat fir pentru TV si telefon, este internet si întreg complexul este racordat la toate utilitatile. Fiecare vila se contorizeaza individual si dispune de apometre instalate si contoare la gaz si electricitate, în bucatarii sunt instalati detectori de gaz si fum.

Sunt acceptate flexibile metode de plata, orice tip de creditare bancara, plata cash sau plata prin transfer bancar.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.