Ghidul Serviciilor
Antracit Residence 7 - Ansamblu De Vile, Otopeni / Ilfov
inapoi la firma 130 vizite
Poza Detalii constructie
Foto

Ansamblul locativ „Antracit Residence 7” este compus din vile de tip – Duplex de un regim de înaltime cu Parter plus Un Etaj si o Mansarda. Toate vilele sunt calitativ construite din materiale durabile si eficiente din punct de vedere fonic si termic si toate casele corespund nivelului de clasa energetica „A”. Structura constructiva a caselor consta din cadre din beton armat si imobilele dispun de un strat de izolare termica aplicat sub parter si format din polistiren expandat de 10 cm. Imobilele sunt construite una lânga alta pe calcan si au toti peretii si fundatiile separat realizate. Închiderile exterioare ale caselor sunt zidite din caramida, precum si toate compartimentarile interioare sunt formate din caramida. O garantie de 15 ani pentru culoarea învelitoarei si împotriva coroziunii este oferita acoperisului caselor, ce este ales de la firma Bilka si care are o durata de rezistenta pe o perioada de minim 60 de ani. Pe partea interioara a mansardei casele sunt izolate termic cu un strat de vata minerala de 20 cm grosime. Tâmplaria exterioara instalata la case dispune de profil din PVC Salamander si are 7 camere termice si geam termopan de tip „4 Seasons” de la SaintGobain. Toate casele sunt tencuite pe partea exterioara cu tencuiala decorativa de la Baumit de culoarea alba în combinatie cu culoarea gri si au placaje din caramida decorativa maro la parterul casei din partea frontala.

Locurile de parcare sunt prevazute proprii în curtea personala a caselor si sunt organizate câte 2 locuri supraterane pavate cu dale Elis Pavaje, la fel ca si trotuarele interioare. Si toate vilele sunt îngradite, iar drumul de acces este asfaltat si iluminat

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.