Ghidul Serviciilor
Vernis Sunrise Villas - Complex De Vile, Corbeanca
inapoi la firma 61 vizite
Poza Detalii constructie
Foto

Stilulmodern arhitectural se pastreaza si aici, usile filomuro Cocif, coplanare cu peretele, contribuind la mentinerea aspectului minimalist. Atmosfera este "încalzita" de accentele lemnoase de la nivelul corpurilor de mobilier sau ale usilor Porta Doors, dar si de suprafetele mate ale acestora.

- Pereti exteriori din BCA (25-30 cm);

- Fatada ventilata cu placi ceramice pe structura metalica, termoizolata cu vata minerala;

- Finisaje exterioare: gresie portelanata de dimensiuni mari, 160x320 cm si 6 mm grosime, de la Kerama Marazzi;

- Pereti interiori pe structura metalica, dublu placati cu gipscarton, cu rezistenta crescuta la umezeala si la foc;

- Tâmplarie PVC Gealan, cu sticla Low-E cu grosime de 52 mm, tratata astfel încât sa nu permita supraîncalzirea ambientul si sa pastreze temperatura la interior;

- Sistem de încalzire în pardoseala cu centrala proprie Saunier Duval;

- Camere cu tavan înalt de pâna la 2.90 de metri;

- Sistemul Smart Home de gestionare wireless a temperaturii si a surselor de iluminat.Vernis Sunrise Villas este mai mult decât un complex rezidential,este o micro comunitate în care le ai pe toate.

Ca sa nu faci foarte multe drumuri si astfel sa-ti ramâna timp pentru ceea ce conteaza cu adevarat pentru tine, am dezvoltat o zona de relaxare în aer liber, ce se întinde pe o suprafata generoasa de 570 m2. Aici sunt amenajate o piscina, un loc de joaca pentru copii si un perimetru pentru fitness outdoor.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.