Ghidul Serviciilor
Vernis Sunrise Villas - Complex De Vile, Corbeanca
inapoi la firma 61 vizite
Poza Finisaje apartamente
Foto

Interioare gândite ca o reflexie a Eu-uluiParterul cuprinde livingul, din care se iese direct pe terasa din spatele casei, o bucatarie open space cu insula, ce are iesire spre terasa laterala si o baie de serviciu, dotata cu lavoar si vas de toaleta. Toata aceasta zona este placata cu gresie Keraben, fiind compusa în stil modern-minimalist.La etaj se afla trei camere si doua bai. Dormitorul matrimonial are propria-i baie dotata cu dus, iar celelalte doua camere împart o baie comuna, dotata cu cada. Etajul este în întregime placat cu parchet laminat Egger sau triplu stratificat Kahrs, iar piesele de mobilier poarta amprenta brandului italienesc Bonaldo. Usile sunt sunt fie filomuro de la Cocif, fie standard de la Porta Doors.

Optiuni de personalizareÎn cazul în care finisajele propuse de noi nu te reprezinta, ai optiunea de a le alege tu pe cele dorite, personalizându-ti astfel locuinta chiar din aceasta etapa. Îti punem la dispozitie oferta de produse Delta Studio si serviciile de design ale biroului de proiectare Delta Studio (ale carui proiecte au fost premiate la nivel international).

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.