Ghidul Serviciilor
Paradisul Verde - Complex Rezidential Corbeanca / Ilfov
inapoi la firma 85 vizite
Poza Case de vanzare
Pret: 305.000 EUR
Foto
Foto

Primul tip de casa este definit de spatiile deschise prevazute la parter, multiplele dormitoare de la etaj si spatiile generoase de depozitare, detalii atent gândite pentru a spori confortul familiilor numeroase!

Suprafata desfasurata totala 242 mp

PRET: de la 305.000 euro + TVA

 

Parter si etaj

BUCATARIE+DINING: 20.27mp

 DORMITOR 2: 15.68mp

LIVING: 23.84mp

DORMITOR 1: 18.25mp

BIROU: 12.91mp

DORMITOR 3: 12.91mp

GRUP SANITAR: 4.93mp

DRESSING (DORMITOR1): 7.16mp

TERASA: 19.14mp

BAIE 1 (DORMITOR1): 7.73.mp

BAIE 2: 4.51mp

 

   Detalii despre noul proiect rezidential

Cel mai nou proiect rezidential ce se construieste în cartierul Paradisul Verde din comuna Corbeanca include în total 15 vile, împartite în 4 tipuri diferite, concepute special pentru a putea satisface toate nevoile dumneavoastra!

Proiectul a fost demarat în prima parte a lunii martie 2021, acum constructiile fiind în derulare.

Primul tip de casa (casa A) poate fi amplasat pe unul din cele 4 loturi diferite (a se consulta planul de situatie din galeria de imagini), de suprafete diferite cuprinse între 403mp - 588.44mp.

Confort Termic Superior

Peretii exteriori ai casei sunt realizati din caramida cu o grosime de 25 cm, ce confera un confort termic superior, îmbunatatit prin placarea cu sistem termoizolant de fatada – compus din polistiren expandat 10 cm EPS 80 si tencuiala decorativa cu proprietati hidrofuge BAUMIT

Încalzire Optima

Încalzirea si apa calda menajera sunt asigurate de centrala termica proprie fiecarei case. Încalzirea casei este asigurata prin sistemul instalatiilor de încalzire în pardoseala prevazut în întreaga casa, cu termostate de ambient pentru fiecare camera în parte. În bai sunt prevazute suplimenar si radiatoare tip portprosop.

Finisaje Premium

Scara interioara este placata cu lemn de esenta tare stratificat (fag/stejar). În dormitoare, hol si living, pardoseala este finisata cu parchet triplu stratificat, iar culoarea va fi aleasa de cumparator. Gresia utilizata la finisarea balcoanelor/teraselor este de tip portelanata în masa, antiderapanta si rezistenta la înghet/dezghet.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.