Ghidul Serviciilor
Doxa Gardens - Ansamblu Rezidential, Tunari
inapoi la firma 84 vizite
Poza Finisaje
Foto

In total în incinta complexului rezidential „Doxa Gardens” sunt prevazute 28 de case confortabile si fiecare proprietate locativa este functional proiectata si dispune de câte 3 camere si doua bai, inteligent compartimentate. Vilele sunt foarte primitoare, luminoase si spatioase si dispun de suprafete construite de 161 mp, dintre care utili sunt 141 mp.

În vânzare casele se ofera complet finisate cu finisaje de clasa - Premium si pardoselile sunt placate cu gresie si parchet triplu stratificat de la Bauwerk, iar tavanele si peretii sunt tencuiti si vopsiti, pentru blatul de la bucatarie si peretii bailor sunt folosite placaje cu faianta. Casele au instalate toate usile interioare si exterioare. Pentru încalzire sunt dotate centrale termice individuale în fiecare unitate locativa aparte si sistemul termice este realizat prin pardoseala. Toate utilitatile sunt racordate si casele sunt separat contorizate.

Dragi cumparatori si viitori locatari, sunteti invitati cu o vizionare în complexul rezidential „Doxa Gardens”, unde veti fi placut uimiti de localizarea ideala, de calitatea înalta a constructiilor, de finisajele utilizate si de aspectul excelent al imobilelor. Pentru contacte si programari la vizionari, va rugam sa treceti direct pe pagina web a complexului rezidential „Doxa Gardens”.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.