Ghidul Serviciilor
Colina Lac - Ansamblu De Case, Saftica / Ilfov
inapoi la firma 86 vizite
Poza Detalii constructie
Foto

Gândit în cel mai mic detaliu

L-am amplasat într-o locatie verde din nordul Bucurestiului, la doi pasi de DN1, cu acces ideal dinspre oras si catre locurile în care vrei sau trebuie sa ajungi. Am ales sa evitam aspectul repetitiv al caselor însiruite. Drumul, spatiile de parcare si zonele verzi din fata locuintelor nu sunt separate cu garduri. Spatiul comun este aerisit, cu vegetatie, placut pentru plimbare. Am asigurat si intimitatea curtilor private din spatele caselor.

Construit cu pasiune

Construim prima faza a proiectului Colina Lac, pe un teren de 3 hectare. Ne-am apucat temeinic de lucru. Am rezolvat toate utilitatile si infrastructura. Am construit drumul, putul de mare adâncime pentru captarea apei, statia de epurare amplasata la distanta de locuinte, sistemul de colectare si filtrare a apelor pluviale. Am instalat curentul electric si gazele naturale.

Comunitate

Avem un parc de 720 de metri patrati si loc de joaca pentru copii. Prietenii care vor veni sa te viziteze au locuri de parcare dedicate. Pregatim alei de promenada pe malul lacului aflat la mai putin de 250 de metri de noua ta casa. Comunitatea Colina Lac va fi administrata unitar, împreuna vom pastra armonia ansamblului, spatiile neîngradite, aspectul fatadelor.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.