Ghidul Serviciilor
Toscana Residential Park - Ansamblu Imobiliar, Otopeni / Ilfov
inapoi la firma 67 vizite
Poza Avantaje ansamblu
Foto

 

Avantajele LocatieiToscana Residential Park

Departe de aglomeratia orasului, dar totodata aproape de o multime de facilitati, complexul nostru este situat în imediata vecinatate a supermarketului Mega Image, dar si la o scurta distanta de:

Profita acum de ofertele noastre pentru apartamente noi cu 2 si 3 camere in Otopeni - Complex rezidential "Toscana Residential Park"

Complexul rezidential Toscana este cel mai mare ansamblu rezidential din Otopeni si ofera o multime de facilitati precum boxe, parcari subterane, parcari supraterane, lift, clubhouse, tools room, mail room, sala de fitness, plus multe altele.

Iata cateva din avantajele alegerii unui apartament nou cu 2 sau 3 camere in Complexul Rezidential Toscana

Transparenta la costurile întretinerii

Oferim transparenta totala in ceea ce priveste costurile de intretinere.

Clubul comunitatii

Ne-am gândit la viitorii proprietari si am proiectat un loc de socializare, un club, un spatiu în care se pot organiza petreceri, festivitati, zile onomastice.

Copii

Copiii de toate vârstele au la dispozitie 3 locuri de joaca – indoor si outdoor.

Bricolaj

Ca o noutate pe piata imobiliara, avem amenajata o camera de bricolaj, pe care orice proprietar o poate folosi. Camera este dotata cu banc de lucru si diverse masini si unelte.

Spatii verzi

Cartierul este amenajat cu spatii verzi generoase, gândite de o echipa profesionista de peisagisti.

Servicii de curierat

O alta noutate pe piata imobiliara, este dotarea cartierului cu o facilitate legata de curierat: se pot trimite si primi colete în lipsa ta. Nu vei mai avea grija ca nu te gaseste curierul acasa.

Confort si liniste

Te vei simti protejat de aglomeratia zilnica. Proiectul a fost gândit de la început sa asigure confort si liniste.

Parcare supraterana si subterana

Parcare privata supraterana si subterana, atent planificata, pentru proprietari si vizitatori.

Siguranta

Trafic auto minim, Sistem de securitate video, Acces securizat prin agenti de paza si bariere, Delimitare securizata a complexului

Boxe de depozitare

Beneficiati de boxe de depozitare

Sport

Exista o sala de fitness dotata cu diverse tipuri de aparate.

Arhitectura, calitate si design

Proportii bine calculate între constructii si spatii verzi, Proiectarea minutioasa pentru proportii optime între lumina naturala si cea artificiala, Suprafete vitrate mari în toate tipurile de apartamente, Spatii depozitare suplimentare, Finisaje de calitate de la furnizori renumiti, Detalii speciale de proiectare pentru utilitati si alte facilitati, Facilitati comerciale în interiorul complexului

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.