Ghidul Serviciilor
W Residence - Ansamblu Imobiliar, Otopeni / Ilfov
inapoi la firma 78 vizite
Poza W Residence - detalii ansamblu
Foto

Ansamblu rezidential cu circuit inchis!W Residence ofera 3 vile individuale si 14 vile tip duplexuri

Fiecare vila dispune de garantie 2 ani pentru finisaje, 2 ani pentru aparatele electronice (centrala, aer conditionat), iar garantia pentru structura de beton armat este pe viata, conform legilor in vigoare. Cumparatorilor li se va preda in original cartea constructiei (cu procesele verbale, condica de betoane, testele de betoane, testele de fier, declaratiile de conformitate si garantiile), planurile aferente constructiei verificate de verificatori MLPAT conform legilor în vigoare.

W Residence ofera vile individuale si vile tip duplexuri cu suprafete ideale pentru familiile tinere, dar si pentru cele mature, prin dotari si facilitati premium. Aici, rezidentii vor putea sa se relaxeze într-o atmosfera calda si sa creeze o comunitate intima, cuvintele-cheie fiind siguranta, calitatea, respectul si atentia la detalii. Am ales locatia tinând cont nu doar de apropierea de Bucuresti, dar si de preferintele potentialei clientele care se orienteaza spre zone fara poluare, accesibile ca distanta în ceea ce priveste cerintele si facilitatile necesare omului modern, cu un stil de viata activ. Colaborarea strânsa cu o echipa de arhitecti experimentati a dus la nasterea W Residence, un complex de vile si duplexuri compartimentate eficient, unde metri patrati nu sunt irositi inutil, ci utilizati conform functiunilor dedicate.

W Residence este pozitionat ideal în centrul orasului Otopeni (str Câmpului, nr 4 ZA), având conexiuni rapide la transportul în comun, o varietate de scoli si gradinite în imediata apropiere, precum si clinici medicale, magazine, piete si locuri de relaxare si petrecere a timpului liber.

Etape dezvoltareW ResidenceVila Individuala 1, Vila Individuala 2, Vila Individuala 3, Vila Duplex 1, Vila Duplex 2, Vila Duplex 3, Vila Duplex 4, Vila Duplex 5, Vila Duplex 6, Vila Duplex 7, Vila Duplex 8, Vila Duplex 9, Vila Duplex 10în stadiu de constructiesunt locuinte la vânzarefinalizare – 4 trimestrul 2021

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.