Ghidul Serviciilor
W Residence - Ansamblu Imobiliar, Otopeni / Ilfov
inapoi la firma 78 vizite
Poza Detalii constructie
Foto

Fiecare vila dispune de garantie 2 ani pentru finisaje, 2 ani pentru aparatele electronice (centrala, aer conditionat), iar garantia pentru structura de beton armat este pe viata, conform legilor în vigoare.

Cumparatorilor li se va preda în original cartea constructiei (cu procesele verbale, condica de betoane, testele de betoane, testele de fier, declaratiile de conformitate si garantiile), planurile aferente constructiei verificate de verificatori MLPAT conform legilor în vigoare.

 

Colaborarea strânsa cu o echipa de arhitecti experimentati a dus la nasterea W Residence, un complex de vile si duplexuri compartimentate eficient, unde metri patrati nu sunt irositi inutil, ci utilizati conform functiunilor dedicate.

Proiectul W Residence din centrul orasului Otopeni înseamna nu doar creativitate, experienta si grija fata de detalii, ci si transpunerea în realitate a cerintelor unor clienti care îsi doresc nu numai o casa, ci sa se simta cu adevarat ACASA.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.