Ghidul Serviciilor
Cremenita 43 - Ansamblu Rezidential, Bucuresti
inapoi la firma 68 vizite
Poza Dotari ansamblu
Foto

Apartamentele propuse spre vanzare fac parte din noul Complex Rezidential Cremenita 43 ce cuprinde 2 blocuri cu regim de inaltime P+3E, prevazut cu locuri de parcare individuale, racordat la toate utilitatile orasului: gaze, curent electric, apa curenta si canalizare.

Locuintele Ansamblului Rezidential „Cremenita Residence” sunt construite cu doua camere si sunt garsoniere. Apartamentele sunt propuse în vânzare în versiune „la cheie” cu finisaje calitative. Pardoselile din camere sunt placate cu parchet laminat (8 mm) de marca germana Kaindl. Peretii din camere sunt prelucrati si tencuiti cu tencuiala lavabila Savana. Camerele de baie sunt finisate cu gresie si faianta, sunt dotate cu obiecte sanitare si cu mobilier din Italia. Este instalata tâmplarie de marca Rehau cu geam termopan. Usa este produsa în Turcia, este de marca Vario Dor, este din MDF plin si este rezistenta la foc. Apartamentele au instalate centrale termice individuale de marca Immergas si sunt instalate si conectate calorifere din otel de marca Copa Konveks. Utilitatile: apa, canalizare, gaze naturale si curent electric sunt racordate de la furnizorii zonali. Si sunt apometre si contoare individuale în fiecare apartament.

Dezvoltatorul Ansamblului Rezidential „Cremenita Residence” este Compania „SIR Group”

Încalzire individuala

Numar apartamente 58

Numar cladiri 7

Parcaresubterana

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.