Ghidul Serviciilor
99D Residence - Ansamblu Imobiliar, Bragaditu / Ilfov
inapoi la firma 112 vizite
Poza 99D Residence - detalii ansamblu
Foto

Informatii despre Ansamblul rezidentialAmplasare

Complexul locativ „99D Residence” este situat pe strada Smârdan din zona Noul Bragadiru, la doar 9 km de la Piata Unirii din Bucuresti. Direct din Drumul National se efectueaza accesul catre ansamblul rezidentila. Chiar în fata blocului locativ se afla statia de RATB. În apropiere de imobile functioneaza supermarketuri si magazine: Mega Image, Cora Alexandriei, Leroy Merlin, sunt piete agroalimentare, gradinite, scoli gimnaziale, scoli primare si este parcul Bragadiru.

Descrierea proiectului locativ

Complexul locativ „99D Residence” dispune de un proiect din trei blocuri rezidentiale proiectate cu parter si 5 etaje locative. Acoperisul imobilelor este din tabla de tip gerard cu granule sau Lindab cu granule. Fatada imobilelor este placata cu termosistem din polistiren expandat de 10 cm Adeplast si este finisata cu tencuiala decorativa siliconica Oskar. Este instalata tâmplarie exterioara cu geam tripan si profil PVC de culoare gri-antracit plus glafuri exterioare din aluminiu si glafurile interioare din PVC. Imobilele dispun de ascensoare de la Schindler. Complexul rezidential „99D Residence” dispune de spatii comerciale la parter. Pentru copiii rezidentilor este amenajat la câtiva metri de la blocul locativ un spatiu pentru joaca si sunt oferite un numar de 52 de locuri pentru parcarea transportului locatarilor. La parterul blocului locativ este angajat paznic si este montat sistem cu camere de supraveghere video.

Finisajele apartamentelor

La finisarea primei faze a ansamblului rezidential „99D Residence” în primul bloc sunt construite 38 de unitati locative, printre care sunt garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere. Apartamentele cu o camera au suprafata de 41,50 mp, locuintele cu 2 camere sunt construite cu suprafata de la 61 mp pâna la 66 mp. Pentru apartamentele cu 3 odai suprafata este între 87 si 140 mp. Locuintele sunt finisate si din interior peretii sunt prelucrati si finisati cu tencuiala mecanizata Adeplast si vopsea de culoare alba de marca Savana. Toate usile sunt instalate, usa de la intrare este din metal. În camerele de baie este instalat lavoarul, vasul wc, cada din acryl si cabina dus plus robinete Romstal si suport prosop. Sunt montate instalatiile electrice si tabloul electric interior de la Gewiss.

Complexul locativ „99D Residence” este dezvoltat de compania „ElPadre Invest”.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.