Ghidul Serviciilor
99D Residence - Ansamblu Imobiliar, Bragaditu / Ilfov
inapoi la firma 112 vizite
Poza Avantaje ansamblu
Foto

Primul bloc a fost finalizat în Decembrie 2019 si cuprinde:

- 38 Locuinte

- 52 Locuri de parcare

- 2 Spatii comerciale-Pretul de închiriere este 15 euro/mp + TVA.

Al doilea bloc din ansamblul 99D Residence va fi finalizat în OCTOMBRIE 2022 si va cuprinde garsoniere, apartamente de 2 si 3 camere, decomandate sau open space.

Pentru ne dorim un apartament caruia sa-i spunem "acasa", trebuie sa cautam unul care sa ne ofere spatiu, confort si un mediu corespunzator pentru întreaga familie. De aceea, va prezentam avantajele apartamentelor 99D Residence:

Transport în comun: Exact în fata blocului, este statia STB "Smirdan" pentru liniile Mun. Bucuresti nr 302 si 421. Blocul este situat la fix 9km de Piata Unirii.

Acces rapid: Stim ca nu vrei sa te complici cu strazi neasfaltate si zone laturalnice si întunecate. Accesul în 99D Residence se face direct din Sos. Alexandriei.

Siguranta: Blocul beneficiaza de camere de supraveghere, iar o echipa de interventie se afla la doar 6 minute distanta.

Parcul Bragadiru: Modernizat cu fonduri europene, parcul se întinde pe circa 8 hectare si cuprinde piste pentru biciclete, locuri de joaca pentru copii si chiar o zona unde poti face gratar în aer liber.

Locuri de parcare: 99D Residence a gândit întregul complex astfel încât numarul locurilor de parcare sa fie mai mare decât cel al locuintelor.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.