Ghidul Serviciilor
Aqua City - Ansamblu Rezidential, Bucuresti
inapoi la firma 79 vizite
Poza Detalii constructie
Foto

Suprafata terenului pe care se afla dezvoltat complexul rezidential „Aqua City” este de 204 000 mp si ansamblul imobiliar este format din 6 blocuri locative cu regimuri de înaltime de Subsol plus Parter plus 7 -10 – 11 Etaje.

Cladirile de apartamente sunt modern proiectate si au utilizate la constructie materiale calitative, idei inovative si tehnologii performante. Structura constructiva a blocurilor rezidentiale este formata din cadre din beton armat cu stâlpi, grinzi si plansee, constructiile sunt bazate pe fundatii de tip – radier general si toate închiderile exterioare sunt formate din blocuri de tip Ytong si cu peretii interiori realizati din caramida cu grosimea de 25 cm si 11,5 cm. Sistemul termic aplicat pe exterior este format din polistiren expandat. Toate imobilele dispun de certificate energetice de clasa – A si au instalate ferestre cu profil PVC cu 6 camere termice si cu geam tripan multicameral de tip Gealan. Fiecare scara locativa este echipata cu câte doua ascensoare de ultima generatie, de marca Schindler, cu capacitatea de transportare a maxim 8 persoane si în total în complexul rezidential sunt instalate 38 de ascensoare. Imobile se preadu complet finisate la exterior si în interior cu toate spatiile comune amenajate. În incinta blocurilor locative si a constructiilor aditionale se afla amenajate spatii comerciale, este prevazut un hipermarket, functioneaza un centru SPA (cu piscina semiolimpica) si este o sala de fitness, iar în curte sunt plantate spatii verzi cu gazon, arbusti si vegetatie mai înalta cu un total de 6600 mp, exista amenajate terenuri de sport (de tenis si pentru fotbal) si pentru copii sunt locuri de joaca modern echipate.

Un total de 2400 de parcari sunt prevazute în complex, acestea sunt prezentate cu locuri subterane si supraterane. Ansamblul rezidential dispune de sistem de monitorizare si supraveghere video si accesul în incinta este strict controlat si se face prin bariera. Accesul în complex se face din Calea Giulesti.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.