Ghidul Serviciilor
Aqua City - Ansamblu Rezidential, Bucuresti
inapoi la firma 79 vizite
Poza Finantarea personala
Foto

Cateva avantaje ale faptului ca achizitionarea apartamentului se face cu surse proprii:

Credit ipotecar

Este un credit bancar, prin care aduci in garantie chiar apartamentul pe care il achizitionezi prin acest credit.

Creditul imobiliar

Este un credit bancar, prin care aduci in garantie un alt apartament/o alta casa/un teren, pe care il detii personal sau pe care il detine o alta persoana. Adesea, nu mai este nevoie de achitarea unui avans in cazul acestui tip de credit.

Noua casa

Noua Casa este o varianta noua, lansata in 2020, a programului guvernamental Prima Casa. Una din cele mai importante modificari facute este ca se adreseaza tuturor celor care doresc o locuinta noua, nu doar celor tineri sau celor care sunt la prima lor achizitie imobiliara.

Care sunt criteriile si avantajele Noua Casa, poti afla de pe blog.

Educatie financiara

Impreuna cu Kiwi Finance am pregatit o serie de clipuri de educatie financiara: vorbim de diferenta dintre creditare si finantare, de criterii de eligibilitate pentru acordarea unui credit, venituri si dobanzi. Abordam chiar si intrebarea “ce este mai bine, sa locuiesti in chirie sau sa-ti iei un apartament?” Video-urile pot fi gasite aici.

Este apartamentul tau de vis in Aqua City? 

Te asteptam in showroom-ul nostru din Strada Rocilor nr 12 - 16 pentru a-ti oferi toate informatiile care te intereseaza - disponibilitate, suprafete, compartimentare, finisaje etc. 

Te invitam la o vizionare a celor 3 apartamente construite la scara, in showroom, sau o vizita pe santier, in blocul 1. Programarea se face usor, aici, sau la numarul de telefon 0727 33 22 23.

 

Sunt de acord ca reprezentantii Aqua City sa ma contacteze, implicit ca datele mele personale sa fie folosite numai si numai pentru a notifica echipa Aqua City cu privire la solicitarea mea.Trimite

Informatii

AQUA CITY este un ansamblu rezidential dezvoltat de Aqua City Development, situat in Bucuresti, sector 6, la Nord de Lacul Morii. Cuprinde 6 blocuri de apartamente noi, are acces direct din Soseaua Giulesti si este dezvoltat pe o suprafata totala de 75.000 mp.

Contact

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.