Ghidul Serviciilor
Aqua City - Ansamblu Rezidential, Bucuresti
inapoi la firma 79 vizite
Poza Finisaje apartamente
Foto

Proiectul rezidential „Aqua City” este proiectat cu un total de 2073 de unitati locative cu o camera de tip - Studio si apartamente cu 2 si 3 camere cu înaltimea libera a tavanelor de 270 cm si cu suprafetele de la 40 mp pâna la 95 mp.

Locuintele sunt perfect finisate si au instalatii de top. Toti peretii interiori sunt tencuiti si vopsiti cu vopseli lavabile. Tavanele sunt finisate cu glet si sunt zugravite în culoarea alba. Pardoselile sunt placate cu gresie si parchet laminat flotant. Camerele de baie sunt complet finisate si au instalate toate obiectele sanitare. Sunt centrale termice proprii pentru fiecare apartament (de la firma Immergas). Toate instalatiile electrice sunt dotate inclusiv si prize pentru aer conditionat. Exista instalati senzorii de gaze si este racordare la toate utilitatile. Locatarii facilita de apa din izvor, ce curge din robinetele apartamentelor si se furnizeaza de la adâncimi mari.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.