Ghidul Serviciilor
Isg Residence 4 - Ansamblu Rezidential, Bucuresti
inapoi la firma 95 vizite
Poza Facilitati ansamblu
Foto

Complexul rezidential este format din sapte imobile, având un regim de înaltime de 2S+P+12 etaje, cu un total de 691 de apartamente. Proiectul ISG RESIDENCE IV se desfasoara pe o suprafata de teren de 16.127 mp si include

spatii comerciale,

locuri de parcare supraterane si subterane,

loc de joaca pentru copii si

un Centru SPA. În cadrul ansamblului se regasesc garsoniere, apartamente de 2 si 3 camere, duplexuri de 4 si 5 camere, spatioase si complet finisate, ce se remarca prin stilul arhitectural modern.

În incinta ansamblului rezidential este prevazut si un centru SPA, unde locatarii se pot relaxa si pot petrece timpul placut într-o oaza de liniste si recreere. Locurile de parcare pentru transportul rezidentilor sunt organizate supraterane si subterane si sunt oferite în vânzare separat de apartament. Pentru copiii locatarilor sunt prevazute în incinta complexului rezidential „ISG Residence IV” locuri special amenajate pentru joaca.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.