Ghidul Serviciilor
Isg Residence 4 - Ansamblu Rezidential, Bucuresti
inapoi la firma 95 vizite
Poza Obiective de interes in proximitate
Foto

În vecinatatea ansamblului se afla un magazin Mega Image Shop&Go, o farmacie Sensiblu, gradinita pentru copii, scoli, licee, autogara Filaret, Monetaria Statului, Primaria sectorului 5, Sectia de Politie nr. 18 , parcuri, cluburi si restaurante.

Nu departe de locuintele complexului locativ se afla Piata Unirii si este Autogara Filaret. Printre vecinii complexului sunt de mentionat: Monetaria Statului, Primaria sectorului 5 si Sectia de Politie Nr. 18. În apropiere de blocurile locative functioneaza Oficiul Postal, este Policlinica Rahova, sunt banci si se afla market-urile: Mega Image Shop&Go, Profi City, LIDL si la 1,4 km este Kaufland Ferentari, iar pâna la magazinul JYSK si hipermarket-ul Carrefour este de parcurs o distanta de 2,5 km. De asemenea în aceasta zona se gaseste Centrul Comercial „Liberty Center Mall”, este farmacie, sunt restaurante, pizzerii, este fast food-ul McDonald’s si nu departe functioneaza sala sportiva „Groovebox”. Din punct de vedere a dezvoltarii educationale în aceasta zona sunt: Academia Tehnica Militara, Colegiul Economic Viilor, Colegiul Tehnic de Industrie Alimentara Dumitru Motoc, Liceul Teoretic „Dimitrie Bolintineanu”, Scoala Gimnaziala „Principesa Margareta”, Scoala Gimnaziala Nr. 280, Gradinita de copii „Ana Lugojana” si Centrul Educativ pentru copii „Art Kids Club”.

Ansamblul locativ „ISG Residence IV” se afla pozitionat foarte accesibil si anume din acest punct al Bucurestiului se poate de ajuns usor catre orice cartier din capitala. În apropiere de complex se afla statii de RATB si la doar 10 minute se gaseste statia de Metrou Eroii Revolutiei. Distanta de la complex pâna la Aeroportul International din Otopeni „Henri Coanda” este de 21,5 km, iar pâna la Aeroportul International din Baneasa „Aurel Vlaicu” sunt de parcurs în jur la 11,9 km.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.