Ghidul Serviciilor
The Class Apartments 3 - Ansamblu Rezidential, Voluntari / Ilfov
inapoi la firma 84 vizite
Poza Localizare
Foto
Foto

The Class Apartments 3 situat pe Bd. Pipera, Volunari promovat pe platforma imobiliara DezvoltatorImobiliar.ro!The Class Apartments 3. este ansamblu rezidential de locuinte noi ce cuprinde: Garsoniere, Apartamente 2 camere si Apartamente 3 camere.

Cumpara direct de la dezvoltator fara comision !

Ansamblul rezidential The Class Apartments 3 este amplasat în zona Pipera – Tunari. Complexul ofera apartamente cu 1, 2 sau 3 camere, si beneficiaza de toate avantajele pentru caminul tau.

Construit în stil modern, The Class Apartments 3 este integrat în zona corporate a Capitalei prin atentie la detalii, calitate superioara si concept unic. Apartamentele au o arhitectura moderna, finisaje de înalta clasa si raport calitate/cost optim.

Câstiga timp pretios pentru tine si familia ta, alegând sa locuiesti aproape de locul tau de munca!  Mai mult decât atât, vei fi deja vecin cu multi dintre colegii tai, cei care deja au ales bucurosi sa locuiasca în zona de nord a orasului!

The Class Apartmets 3 este un proiect deosebit ce a prevazut locuri de parcare pentru vizitatori la exterior in baza regulamentului de ordine interioara.

Cele trei tipuri de parcare contra cost sunt:

Stadiu: proiect

Termen de finalizare: IUNIE 2022

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.