Ghidul Serviciilor
Green Future By The Lake - Ansamblu Rezidential, Snagov / Ilfov
inapoi la firma 104 vizite
Poza Finisaje
Foto
Foto

Casele noastre îmbina aspectul pitoresc cu abordarea moderna: materialele folosite sunt sigure, rezistente, dar reinterpretate într-un stil elegant si actual. 

Pastrarea temperaturii optime în interiorul locuintei este extrem de importanta. Când ai parte de confort termic la tine acasa, verile nu ti se vor parea prea calde, si nici iernile prea reci. De aceea, noi am apelat la centrala termica în condensatie.    

Interioarele vor fi finisate cu gresie, faianta si parchet, baile – complet echipate, iar geamurile termopan vor permite luminii naturale sa patrunda în fiecare încapere pentru un plus de energie. Sa nu uitam de generoasele terase si gradini, care te fac sa simti ca ai o mica parte din natura chiar la tine acasa, numai pentru tine. 

Mai mult, exteriorul este plin de facilitati care îti vor face fiecare zi mai palpitanta: piscina, loc de joaca pentru copii, teren de tenis. 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.