Ghidul Serviciilor
One Cotroceni Park - Ansamblu Rezidential, Bucuresti
inapoi la firma 74 vizite
Poza One Cotroceni Park - detalii ansamblu
Foto

One Cotroceni Park este un proiect multifunctional destinat sa gazduiasca o comunitate de peste 12.000 de oameni care traiesc si lucreaza împreuna.

Aceasta dezvoltare mixta va concentra într-un singur concept o varietate mare de facilitati si beneficii, in cadrul unei locatii strategice.

Proiectul va beneficia de: zone verzi, piste de alergare, restaurante, cafenele, baruri, diverse magazine, cinema, farmacie, servicii de curatatorie si spalatorie, birouri dinamice, apartamente de locuit exclusiviste, facilitati educationale.

Abordarea strategica a One United Properties este de a revitaliza zonele industriale vechi, transformându-le în proiecte cu utilizare mixta cu beneficii multiple precum One Cotroceni Park.

Înca de la început, One United Properties a continuat sa inoveze prin practicile sale de constructie pentru cladiri eficiente din punct de vedere energetic si sanatoase si durabile din punct de vedere al mediului, fiind recunoscute cu multiple premii pentru arhitectura, proiectare, dezvoltare, durabilitate si mediu. Astfel, se dezvolta One Cotroceni Park – o comunitate în care toti rezidentii/chiriasii au acces prioritar la o multime de beneficii.

Dezvoltarea rezidentiala beneficiaza de trei parcari subterane, spatii comerciale la parter, birouri mici la primul etaj, apartamente cu gradina la etajul al doilea si penthouse-uri la etajele superioare.

Pe langa partea rezidentiala, One Cotroceni Park dispune si de un spatiu de birouri în forma de L, unde oaspetii norocosi de la etajele superioare se pot bucura de adevarate gradini pe acoperis.

Cartier

Pozitionarea centrala ofera acces usor catre oras, Piata Unirii si Victoriei, având multiple facilitati de transport public pentru angajati.

 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.