Ghidul Serviciilor
Campeador Sweet Green - Ansamblu Rezidential, Bucuresti
inapoi la firma 83 vizite
Poza Sweet Green - detalii ansamblu
Foto

Ansamblul rezidential Campeador Sweet Green va fi ridicat pe Soseaua Viilor nr. 15 si va cuprinde în total peste 90 de apartamente, spatii comerciale, alei de promenada, locuri de joaca pentru copii si peste 100 de parcari.

Calitate superioara

Principiul de baza

Calitatea este principiul dupa care ne ghidam si principalul nostru criteriu de constructie!

CONTACTFinantare personalizata

O noua locuinta

Programe de finantare personalizata, special concepute pentru nevoile tale!

CARACTERISTICILE CONSTRUCTIILORCampeadorPACHET COMPLET DE UTILITATIMateriale superioare

? Sistem de fatada ventilata cu placaj de fibrociment? Protectie fonica si termica cu geam termopan tricameral? Usi de apartament blindate, multiple puncte de închidere

CONFORTUL TAU, TARGET-UL NOSTRUIncalzire

? Centrala proprie de apartament? Aer conditionat în fiecare apartament? Încalzire în pardoseala

SIGURANTA TA ESTE IMPORTANTA!Supraveghere

? Incinta securizata (supraveghere video, bariera, videointerfon)

Ansamblul rezidential Campeador Sweet Green va fi ridicat pe Soseaua Viilor nr. 15, Bucuresti si va cuprinde în total 95 de apartamente, spatii comerciale, alei de promenada, locuri de joaca pentru copii si 95 de parcari.

 

Am început deja constructia in luna Februarie 2021, urmand a fi finalizata in iunie 2022.

 

In pretul fiecarui apartament este inclusa boxa de depozitare de la subsolul cladirii cu o suprafata de 5mp. Pretul include si TVA de 5%, iar locurile de parcare pot fi achizitionate la pretul de 6000 de Euro/parcare.

 

Proiectul include apartamente cu 1 si 2 camere finisate premium, dotate cu terase, locuri de parcare aferente fiecarui apartament si spatii de depozitare la subsol. Fiecare apartament beneficieaza de un sistem individual de incalzire in pardoseala REHAU, usi Porta Doors, parchet laminat de 8mm, tamplarie PVC cu profile VEKA.

 

De asemenea cladirea este dotata cu 4 lifturi SCHLINDLER de ultima generatie, fatada ventilata partial si balcoane de sticla.

 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.