Ghidul Serviciilor
Titan 4 Residence - Ansamblu Imobiliar, Bucuresti
inapoi la firma 76 vizite
Poza Dezvoltator - Titan 4 Residence
Foto

Titan 4 Residence se extindecu un nou complex imobiliar

Proiectele anterioare au fost un real success iar in urma aprecierilor si solicitarilor voastre am lansat un nou proiect situat in strada Gura Calitei nr. 158, Sector 3, Bucuresti, ce ne determina sa ne depasim propriile performante si sa iti oferim posibilitatea sa investesti in viitorul tau achizitionand locuinta la care ai visat.

Titan 4 Residence III, dezvoltat pe o suprafata de 13500 m², cuprinde 4 cladiri cu regim de inaltime Ds(parcari)+P + 3E, un total de 208 de locuinte, respectiv garsoniere duble, apartamente tip studio, apartamente cu 2, 3 camere si apartamente cu gradina privata, proiectate intr-un stil modern care sa iti permita o amenajare potrivita stilului tau de viata.

Ansamblul rezidential ofera pentru fiecare locuinta locuri de parcare situate la demisolul cladirii sau in curtea interioara unde se gasesc si locurile de joaca pentru copii, zona de relaxare si spatiul verde.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.