Ghidul Serviciilor
Titan 4 Residence - Ansamblu Imobiliar, Bucuresti
inapoi la firma 76 vizite
Poza Facilitati ansamblu
Foto

Pentru a crea un aer exclusivist locuintei tale, am prevazut suprafete vitrate generoase cu tamplarie din profil PVC cu minim 5 camere care va fi gri antracit la exterior si alba la interior si se va folosi geam termopan termoizolant. Partile comune si casa scarii vor fi placate cu placi ceramice portelanate sau granit, excelente pentru trafic intens.

In sprijinul celor relatate mai sus, am venit cu propuneri de amenajare ce continua ideea de relaxare si liniste prin folosirea materialelor naturale in tonuri neutre. Din preocuparea si grija noastra constanta pentru viitorii proprietari, am decis realizarea locurilor de parcare delimitate atat la demisolul cladirilor cat si in curtea ansamblului, a locului de joaca pentru copii, a zonei de recreere si nu in ultimul rand a spatiului verde unde vor fi plantati numerosi copaci, flori si gazon.

Fiecare cladire dispune de lift spatios de minim 6 persoane.

Tâmplarie Interioara

Usa metalica cu dubla inchidere la intrare in apartamente; usi de calitate la interior (PINUM sau PortaDoors).

Obiecte sanitare

Baile vor fi complet utilate cu obiecte sanitare de calitate.

Usi intrare

Marca Mega Doors gama Premium; testate termic si fonic - placate la interior cu vata de densitate mare -multiple ranforsari metalice.

Instalatii termice

Instalatii termice si centrala termica individuala,calorifere din otel, instalatie sanitara de buna calitate. Centrala termica 24 kw in condensatie cu randament ridicat.

Ascensoare (lifturi)

Fiecare cladire va fi dotata cu ascensor rapid si silentios de ultima generatie, avand capacitate de minim 6 persoane.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.