Ghidul Serviciilor
Timisoara Residence 103 - Ansamblu Rezidential, Bucuresti
inapoi la firma 104 vizite
Poza Timisoara Residence 103 - detalii
Foto

Timisoara Residence 103

Un stil de viata modern si relaxant

Descopera o comunitate noua, in care vecinii iti pot deveni prieteni, in care sa te simti in siguranta, cu multe spatii verzi si in care, oricine va veni in vizita la tine, nu va avea o problema in gasirea imediata a unui loc de parcare.

Cu 8 imobile a cate 36 apartamente pe 5 niveluri, acest complex rezidential nou se afla perfect pozitionat aproape de scoli, gradinite, supermarketuri, mijloace de transport, mall, parcuri, dar si de Centura Bucurestiului.

Deplasarea este posibila usor cu masina sau cu transportul public, iar mall-ul Plazza Romania se afla la doar cateva minute distanta, unde vei gasi tot ceea ai putea avea nevoie pentru viata de zi cu zi.

Inauntru, vei fi intampinat de interioare spatioase, dotate cu finisaje si instalatii de calitate, in timp ce curtile mari si terasele ofera spatiu mai mult decat suficient pentru a fi o gazda buna pentru oaspetii tai sau un loc unde sa te bucuri de cina sau de un pahar de vin in lunile mai calde de vara.

Timisoara Residence 103 este un ansamblu rezidential finalizat in proportie de 90% si desfasurat pe o suprafata construita de 19.933,88 mp. Terenul pe care a fost ridicat are o suprafata de 19.839,10 mp, cu suprafata construita la sol de 3.527,48 mp.

Caracteristici generale ale apartamentelor si imobilelor

Detalii tipuri de apartamente

 

Exista 2 tipuri de garsoniere, 2 tipuri de apartamente cu 2 camere si 1 tip de apartament cu 3 camere. Fiecare tip de apartament beneficiaza de curte privata, daca este situat la parter si de terasa, daca este situat la etaj.

Pretul apartamentelor include

Detalii importante ale localizarii

Timisoara Residence 103 combina designul inovator cu arhitectura moderna pentru a crea apartamente spatioase si pline de lumina.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.