Ghidul Serviciilor
Embassy Residence - Ansamblu Rezidential, Bucuresti
inapoi la firma 62 vizite
Poza Embassy Residence - detalii ansamblu
Foto

Va prezentam un proiect Premium, cu o arhitectura moderna, prin care am încercat sa îmbinam cu profesionalism produsele de calitate si seriozitate din clasicul actual, cu materiale inovative si tehnologia moderna în continua evolutie. 

Pe scurt, am creionat un proiect FRIENDLY,  prin care ne-am adaptat unui trend modern în continua ascensiune si implicit ne-am conformat rapid la ceea ce-si doresc cumparatorii.  

Vrem sa satisfacem exigentele reale si legitime emise ale potentialilor cumparatori, bazate pe un raport just si echilibrat, dintre pretul zonei si calitatea constructiei si a finisajelor.

Preferam sa vorbim putin si la obiect, fara prezentari lungi si anoste, lasând faptele sa vorbeasca în locul nostru.

Vom încarca scurte filmulete si poze care va vor prezenta stadiul lucrarilor, pentru a asigura o transparenta totala a etapelor de lucru.

Pentru ca dorim CALITATE, preferam sa explicam pretul apartamentelor, în loc sa ne cerem eventuale scuze pentru o calitate îndoielnica a materialelor folosite sau a standardelor joase atunci când vine vorba de executia constructiei si a finisajelor !

CALITATE, SERIOZITATE cele doua atribute sinonime cu EMBASSY RESIDENCE ! 

Noi suntem ALTFEL…punem sloganul la sfârsitul prezentarii, pentru ca începutul sa ramâna rezervat…faptelor!

AVANTAJE CLIENTI

 

  

FINISAJELE EXTERIOARE/INTERIOARE Pentru acest imobil s-a ales o proiectare cu o structura de rezistenta solida,la cutremurAcest bloc, va fi construit pe cadre din beton armat, cu radier general, iar zidaria exterioara o sa fie realizata din caramida Porotherm Robust de 30 cm grosime. Placarea pe holuri si trepte se va face cu gresie portelanata/.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.