Ghidul Serviciilor
Floreasca Residence - Ansamblu Rezidential, Bucuresti
inapoi la firma 96 vizite
Poza Devoltator - R.U. Shalit Dezvoltare
Foto

R.U. Shalit Dezvoltare si Constructii a fost infiintata in 1976 ca o companie contractanta de cladiri numita dupa Shalit Rivka si Uriel. Rivka si Uriel si-au folosit  cunostintele de lucru si experienta pentru a-si largi sfera de influenta in directii auxiliare din industria constructiilor. In prezent, R.U. Shalit este o companie contractanta stabila cu o reputatie impecabila.

In ultimii ani, compania s-a concentrat pe ansambluri rezidentiale din Israel si strainatate. Aceasta dezvolta si construieste numeroase proiecte, inclusive hoteluri, cluburi country, cladiri comerciale, case private, apartamente de lux, complexe de apartamente cu terase si alte mii de apartamente in Ashdod, Ierusalim, Haifa, Beit Shemesh si Ashkelon.

Compania este recunoscuta pentru extraordinarele capacitati ingineresti, stabilitatea financiara, gestionarea minutioasa si pentru tratamentul corect si individual acordat cumparatorilor de apartamente, elemente care au condus la multumirea a sute de familii care au cumparat case si apartamente in diferite proiecte ale companiei.

Traditia construirii unei vieti de calitate…

R.U. Shalit detine o traditie indelungata in realizarea unor proiecte ce creaza un mediu rezidential remarcabil. Compania isi desfasoara activitatea pe scara larga in acest domeniu, construind in acest sens peste 1.000 de apartamente rezidentiale. Printre numeroasele proiecte ale companiei se numara C Quarter, un proiect din Ashdod, unde compania a construit peste 200 apartamente rezidentiale inclusiv apartamente cu terasa si penthouse-uri cat si Hemdat Israel, un proiect din Hadar, ce include 4 turnuri rezidentiale cu vedere spre Golful Haifa.

Categoria high-class include cateva proiecte, precum proiectul unic Nof VeGan din Ierusalim, cu cabane de doua etaje ce imbina privelistea incantatoare, linistea si calitatea vietii cu specificatiile tehnice de lux si standardele internationale in materie de finisaje. De asemenea, compania promoveaza un proiect in Europa care va include aproximativ 250 de apartamente in cladiri de lux. De asemenea, compania este implicata in realizarea unor constructii pentru cei varstnici, cum este cazul proiectului Mishkenot Shalit, in care compania a construit un complex de cazare ce include 180 de apartamente rezidentiale aflate in apropierea unor spatii comerciale cu servicii precum clinica de asistenta medicala, clinici de specialitate si multe altele.

In industria turismului, compania promoveaza constructia unei varietati de resorturi si cluburi country. De remarcat este existenta unui hotel international tip spa, pe care compania il promoveaza impreuna cu designeri din strainatate cat si un centru comercial din Israel ce se intinde pe aproximativ 10.ooo m2, spatiu ce ofera activitati de petrecere a timpului liber, activitati sportive si de entertainment.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.