Ghidul Serviciilor
American Village - Ansamblu Rezidential De Vile, Voluntari / Ilfov
inapoi la firma 87 vizite
Poza Detalii constructie
Foto

Fiecare locatar are posibilitatea de a-si alege personal mobila conform gusturilor si posibilitatilor financiare, deoarece locuintele se predau complet finisate dar nemobilate, însa cu toate obiectele sanitare dotate si mobilier instalat în blocurile sanitare. Proiectele vilelor sunt împartite în cinci tipuri: „Montana”, „Nevada”, „Texas” si „Maryland”.

La parterul tipului de vile „Montana”, care printre primele sunt date în folosinta se amplaseaza bucataria, camera de luat masa si living-ul generos, toate aceste camere sunt perfect despartite pe zone deoarece tot spatiul parterului este de tip „open-space”. La fel la Parter se afla un spatiu mare de depozitare si o camera de baie, precum si este iesirea spre gradina interioara.

Dormitorul matrimonial care beneficiaza de dressing plus doua camere de baie si plus înca doua dormitoare mai mici sunt pozitionate la etaj-ul vilei.

Iar mansarda este un spatiu care poate fi amenajat personal de catre locatari si poate fi folosit anume pentru cerintele, nevoile si care poate fi amenajat conform stilului de viata a rezidentilor, anume aici acestia pot sa-si implementeze toate visele si ideile de design (sala de sport, zona de joaca, spatiu de depozitare, camera pentru biliard s.a.). Finisajele din vilele „Montana” sunt de la producatori renumiti: usile instalate sunt de la Porta Nova Doors, iar tâmplaria exterioara este cu geam termopan în 5 camere de sticla securizata de la Saint Gobain si profil din aluminiu QFORD cu feronerie Roto. Pe pardoselile dormitoarelor si living-urilor este placata parchet laminat EGGER de 8-12 mm din Austria special pentru pardoselile cu încalzire. Peretii sunt vopsiti cu lavabil.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.