Ghidul Serviciilor
American Village - Ansamblu Rezidential De Vile, Voluntari / Ilfov
inapoi la firma 87 vizite
Poza Dezvoltator - Zacaria Group
Foto

www.zacaria.ro

Zacaria Group a inceput activitatea in Sibiu in anul 2005, iar in ultimii 11 ani si-a extins treptat investitiile pe intreg teritoriul Romaniei. Astazi grupul are investitii imobiliare in Sibiu, Bucuresti, Oradea, Alba Iulia, Arad si coasta Marii Negre. Inca de la inceput activitatea principala a companiei a fost dezvoltarea de proiecte rezidentiale de calitate, dar incepand cu anul 2009 Zacaria a inceput sa investeasca in dezvoltarea parcurilor industriale care ofera solutii de depozitare si productie personalizate pentru o cat mai mare varietate de clienti. In 2016 Zacaria Group poate fi descrisa ca o platforma de business puternica si in crestere, sesizand nevoile pietei, incearcand in permanenta sa intampine si sa indeplineasca toate cerintele clientilor sai. Sediul principal al grupului este situat in incinta locatiei Zacaria Business Center, str Stefan cel Mare, nr. 193, Sibiu.

Alf Mizzi & Sons inseamna 105 de ani de istorie, traditie si experienta, 103 de ani de business la nivel multinational. Compania, fondata in 1915 in Malta, a fost initial o afacere de familie care ulterior s-a dezvoltat si si-a extins portofoliul de investitii in domenii precum: importul de bunuri alimentare in Malta, telecomunicatii, electronica si dezvoltare imobiliara. Astazi, compania opereaza si la nivel international, cu investitii in tari precum Belgia, Olanda, Romania, Croatia, Libia si Egipt. In Romania, grupul de companii Alf Mizzi & Sons este reprezentat cu succes de catre Zacaria.

 

15 ANI DE BUSINESS IN ROMANIAZacaria a inceput activitatea in Sibiu in anul 2005, extinzandu-si treptat investitiile pe intreg teritoriul Romaniei. Astazi, compania are patru proiecte rezidentiale finalizate sau în curs de finalizare in Sibiu si Bucuresti, si doua in stadiul de proiectare in Sibiu si Craiova.

Daca la inceput activitatea principala a companiei a fost concentrata in jurul proiectelor rezidentiale, din 2009 Zacaria investeste si in sectorul imobiliar industrial. 

Sediul principal este Zacaria Business Center, str Stefan cel Mare, nr. 193, Sibiu.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.