Ghidul Serviciilor
Tunari Resort Residence - Ansamblu Blocuri, Tunari / Ilfov
inapoi la firma 89 vizite
Poza Detalii constructie
Foto

Ansamblul imobiliar „Tunari Resort Residence” este compus din trei corpuri de imobil, ce sunt prezentate cu aspecte moderne si elegante, acestea sunt construite cu câte un Parter si 3 Etaje de apartamente. Structura de rezistenta a cladirilor de apartamente este bazata pe fundatii durabile din beton armat de calitate superioara si blocurile locative sunt realizate în baza carcaselor din cadre din beton armat .Toti peretii exteriori si interiori ai caselor sunt ziditi din caramida si pe exterior sunt izolati fiabil termic. Pentru un ambient termic favorabil în apartamente si pentru liniste la maxim este instalata tâmplarie exterioara cu profil PVC Salamander si cu geam termopan. Fatadele blocurilor locative sunt finisate cu tencuiala decorativa de culoare beige într-o combinatie perfecta cu placi de imitare a lemnului, unde ideal se privesc florile verzi de la balcoanele deschise, ce au instalate balustrade cu bare din fier. La fiecare scara locativa este instalat câte un ascensor electric de ultima generatie, lifturile sunt foarte confortabile si sigure, functioneaza linistit fara a afecta linistea locatarilor.

Pentru copii în curtea ansamblului de locuinte „Tunari Resort Residence” este modern amenajat un loc de joaca cu echipamente sigure si pentru linistea parintilor accesul în curte este securizat.

Fiecare cumparator a unui apartament din complex beneficiaza si de câte un loc de parcare suprateran, ce este inclus în pret.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.